Jump to content


Photo

What version is the server running? 1.6.1


  • Please log in to reply
91 replies to this topic

#1 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted June 30, 2011 - 02:49 PM

What version is the server running?: 1.6.1


Check this thread for information about what version the server is running, and when I plan on updating it.


  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#2 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted June 30, 2011 - 09:02 PM

boo, i updated. what can i do to get back on the server. ok nm i found out how to downgrade.
  • 0
Posted Image

#3 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 01, 2011 - 02:24 PM

Pistons are still causing problems with 1.7.2. Still waiting...
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#4 evillittlekiwi

evillittlekiwi

    "LADYVOICE"

  • Retired
  • 775 posts
  • Location:boston, ma
  • Medic

Posted July 02, 2011 - 12:29 PM

fuck it. i won't open mc until the server AND the mini map get updated. i've learned my lessons. -_-
  • 0

"Noah's ark is a problem. We'll have to call it early quantum state phenomenon. Only way to fit 5000 species of mammal on the same boat."
┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻


#5 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 02, 2011 - 12:59 PM

1.7.3 should be out this week to fix problems with pistons. Bukkit has kept up, so that will be quickly updated.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#6 Camel Cash

Camel Cash

    Sufficiently Lethal

  • Server Admins
  • 100 posts
  • Location:San Fransisco CA
  • Heavy

Posted July 05, 2011 - 06:30 PM

this made me a sad Camel :( I wanna work on my tree house!
  • 0

#7 evillittlekiwi

evillittlekiwi

    "LADYVOICE"

  • Retired
  • 775 posts
  • Location:boston, ma
  • Medic

Posted July 05, 2011 - 07:32 PM

can i count on being able to build my poptart cat shrine this weekend? :wub:
  • 0

"Noah's ark is a problem. We'll have to call it early quantum state phenomenon. Only way to fit 5000 species of mammal on the same boat."
┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻


#8 infinite recursion

infinite recursion

    Hale's Own

  • Site Staff
  • 1831 posts
  • Demoman

Posted July 05, 2011 - 08:37 PM

Yea bukkit's website warns that 1.7.2 *will* ruin the economy apparently so prolly best to keep waiting.
  • 0

#9 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 05, 2011 - 11:41 PM

Well, by that they mean there's an exploit bug in producing pistons, I believe. Since we have give enabled, I'm so sure it's a huge deal for us. However, people are saying placing pistons causes a slew of errors.

There is news of 1.7.3 for Thursday, so let's wait and see. Otherwise, if people are itching, I suppose I could get a blocklist and block pistons.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#10 evillittlekiwi

evillittlekiwi

    "LADYVOICE"

  • Retired
  • 775 posts
  • Location:boston, ma
  • Medic

Posted July 06, 2011 - 01:46 PM

i'm fine waiting.
  • 0

"Noah's ark is a problem. We'll have to call it early quantum state phenomenon. Only way to fit 5000 species of mammal on the same boat."
┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻


#11 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 06, 2011 - 08:00 PM

have you guys been able to play? keeps telling me java timed out when i try to connect
  • 0
Posted Image

#12 Camel Cash

Camel Cash

    Sufficiently Lethal

  • Server Admins
  • 100 posts
  • Location:San Fransisco CA
  • Heavy

Posted July 06, 2011 - 08:54 PM

fix it fix it fix it fix it!

...I'm trying the adult approach
  • 0

#13 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 06, 2011 - 10:39 PM

have you guys been able to play? keeps telling me java timed out when i try to connect


Try now. I restarted the server, and it was consuming an ungodly amount of RAM, almost 5gigs, for some reason.

I'm going to use a piston-blocking plugin, and update the server, and see how that goes, until tomorrow when the fix is supposed to drop.
You can still craft them for some reason, but you can't place them. Need to update the give file too sometime.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#14 evillittlekiwi

evillittlekiwi

    "LADYVOICE"

  • Retired
  • 775 posts
  • Location:boston, ma
  • Medic

Posted July 06, 2011 - 10:42 PM

is the mini map updated and all that jazz? i don't want to open mc until everything is updated. <.< >.>
  • 0

"Noah's ark is a problem. We'll have to call it early quantum state phenomenon. Only way to fit 5000 species of mammal on the same boat."
┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻


#15 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 06, 2011 - 11:08 PM

stupid minecraft is pissing me off. ::connection lost failed to login: bad login::
  • 0
Posted Image

#16 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 06, 2011 - 11:46 PM

is the mini map updated and all that jazz? i don't want to open mc until everything is updated. <.< >.>


You mean our google maps one, or the in game one? The google one should update whenever the next refresh is, and I think in game ones are client mods, unless I'm mistaken.

Bonkers, I just tried logging in and the server was going crazy, was giving me timeout errors when I tried logging on. Possibly due to 1.7.2, so I had to restart it again. I'll keep an eye on it.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#17 sumpinlikedat

sumpinlikedat

    Notably Dangerous

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 81 posts
  • Location:Raleigh, NC
  • Engineer

Posted July 07, 2011 - 01:38 PM

So if you're a CMF you should have "/give" enabled? I tried it just for kicks the other day and no love.

Should I update now? Is that what you all are telling me?
  • 0
Posted Image

#18 infinite recursion

infinite recursion

    Hale's Own

  • Site Staff
  • 1831 posts
  • Demoman

Posted July 07, 2011 - 04:41 PM

I think it is /i in game? Idk, look around in this forum for my other posts about it.
  • 0

#19 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 07, 2011 - 05:13 PM

Yes, /i stone will give you stone, etc. There is a list somewhere, I'll have to find it.

Here it is:
http://tauntgamers.c...ndpost__p__5710

That text file is out of date though. Only difference is basically map (358) and shears (359).
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#20 Oreo Blender Blaster®

Oreo Blender Blaster®

    Totally Ordinary

  • Retired
  • 449 posts
  • Location:Medford, MA
  • Heavy

Posted July 07, 2011 - 05:33 PM

buncha cheaters, what's the point of multiplayer if you're just going to give yourself stuff? :P
  • 1

1etpy.gif


#21 sumpinlikedat

sumpinlikedat

    Notably Dangerous

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 81 posts
  • Location:Raleigh, NC
  • Engineer

Posted July 07, 2011 - 07:25 PM

buncha cheaters, what's the point of multiplayer if you're just going to give yourself stuff? :P


Because, meanie butt, I have been mining on the server for HOURS and have found exactly zero diamond or gold, and I can't build all my cool shit without it. :D
  • 0
Posted Image

#22 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 07, 2011 - 07:37 PM

thanks stig, tried today but no still cant login
  • 0
Posted Image

#23 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 07, 2011 - 10:26 PM

thanks stig, tried today but no still cant login


I was actually looking at the console and it started overflowing when you tried logging in. Are you running anything custom, and were you fine before I updated to 1.7.2?
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#24 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 08, 2011 - 02:24 PM

1.7.3 client is compatible with 1.7.2 server version, so go ahead and update. I'll unblock pistons sometime today.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#25 Oreo Blender Blaster®

Oreo Blender Blaster®

    Totally Ordinary

  • Retired
  • 449 posts
  • Location:Medford, MA
  • Heavy

Posted July 08, 2011 - 05:43 PM

Because, meanie butt, I have been mining on the server for HOURS and have found exactly zero diamond or gold, and I can't build all my cool shit without it. :D


petition to rename "minecraft" to "giveyourselfstuffcraft"

i kid i kid. you play the game in the ways it's most enjoyable to you. :wub:
  • 0

1etpy.gif


#26 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 08, 2011 - 09:46 PM

nothing custom, started giving me problems in 1.6 so i downloaded adventure craft. i can only play single player
captgeno is also having problems, but he hasn't tried today.

it keeps telling me: internal exception:java.netSocketTimedOutException:ReadTimedOut.....it actually loaded the screen for a second then just froze
  • 0
Posted Image

#27 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 08, 2011 - 10:19 PM

I'll look into it. It only happens when you join, and then it kills the server.

Can you download a fresh copy and try connecting.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#28 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 09, 2011 - 03:08 AM

hehe im the destroyer of servers, ok ill try it.
  • 0
Posted Image

#29 Σ-Stigma

Σ-Stigma

    Dirty Commie

  • Site Staff
  • 1961 posts
  • Location:MD
  • Pyro

Posted July 09, 2011 - 04:51 PM

I updated most of the plugins, so let me know if anything is borked.
  • 0
Bitcoin tips: 1KFarKECkqTde8JUTSqLuWjDWBMEfFF1Q4
Posted Image Posted Image

#30 MrBonkers

MrBonkers

    Sufficiently Lethal

  • CMF
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 131 posts
  • Location:Socal
  • Engineer

Posted July 10, 2011 - 12:40 AM

=( it still crashing on me when i try multiplayer. has anyone else joined?
i also just tried to get in the server on my neighbors comp and still giving me the java crap.
  • 0
Posted Image


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users